400'Den Fazla Silah Aksesuari Bu Magazada

CANiK markasiyla dünyanin önde gelen hafif silah üreticilerinden olan Samsun Yurt Savunma (SYS), ilkini Istanbul’da açtigi CANiK Store’un ikincisini Ankaralilarin hizmetine sundu.

400'Den Fazla Silah Aksesuari Bu Magazada
Taktik kullanicilari ile outdoor tutkunlarini tek adreste bulusturan magazada, CANiK Global Aksesuar Programi kapsaminda gelistirilen 400’den fazla silah aksesuari ile 50’ye yakin ürün çesitliligine sahip Mecanik tekstil ürünleri satisa sunuluyor. 2 kattan olusan, 450 metrekarelik magazanin, ayni anda yaklasik 50 kisiye hizmet verebilecek büyüklüge ve donanima sahip oldugunu belirten Samsun Yurt Savunma Perakende Müdürü M. Murat Yaycioglu, “Ankara’da hizmete sundugumuz yeni magazamizda Istanbul’da oldugu gibi en yeni, en inovatif ürünlerimizi satisa sunarken, tamir-bakim ve montaj hizmeti de verecegiz. Sadece taktik kullanicilarini degil kamp severler, doga ve outdoor tutkunlarini da tek adreste, sira disi bir konseptle tanistiracagiz” dedi.

Taktik kullanicilari ile silah ve outdoor tutkunlarina yönelik gelistirdigi yeni nesil magazacilik konseptinin temsilcisi CANiK Store’larin ilkini Istanbul’da açan Samsun Yurt Savunma (SYS), magazalasma çalismalarina hiz kazandirdi. Ikinci magazasini Ankara’da sehrin en islek bölgelerinden biri olan Tandogan’da, Makine Kimya Endüstrisi’nin tam karsisinda hizmete sundu. 2 kattan olusan 450 metrekarelik alana sahip magazada, CANiK Global Aksesuar Programi kapsaminda gelistirilen optiklerden kydex tabanca kiliflarina, silah temizlik kitlerinden elektronik atim atis ölçere kadar 400’den fazla silah aksesuari, en yeni teknolojik kumaslar kullanilarak üretilen taktik ve outdoor montlardan, pantolonlara, tisörtlerden sapkalara 50’ye yakin tekstil ürünü satisa sunuluyor.

Ayni anda 50 kisiye hizmet verecek

CANiK Store’lar araciligiyla taktik ve outdoor alaninda en yeni teknolojiler kullanilarak gelistirilen ihtiyaca yönelik aksesuar ve tekstil ürünlerini tek adreste bulusturduklarini belirten Samsun Yurt Savunma Perakende Müdürü M. Murat Yaycioglu, “Gelistirdigimiz yeni nesil magazacilik konseptiyle sadece genis ürün yelpazemizi kullanicilarla bulusturmuyor ayni zamanda farkli hizmetler de veriyoruz. Istanbul’un ardindan Ankara’da açtigimiz 2 katli yeni magazamizda, misafirlerimiz için ihtiyaç duyduklari ürünleri satin alabilecekleri ayni zamanda keyifli vakit geçirebilecekleri bir platform olusturduk. Misafirlerimiz, magazamizin giris bölümünde yer alan kafemizde kahvelerini içebilecek, ayni anda 50 kisiye hizmet verebilecek büyüklüge ve donanima sahip olan magazamizda ürünleri detayli olarak inceleyebilecekler. Genis ürün portföyümüz ile basta taktik kullanicilari olmak üzere kamp ve outdoor tutkunlari ile güvenlik alaninda hizmet verenlere tek adresten ulasacagiz. Inovatif, gelismis kumas teknolojisi ile üretilmis, saha performansi test edilmis ürünlerimizi kullanicilarimizin begenisine sunacagiz. Buna ek olarak ileriki zamanlarda misafirlerimizi farkli sürprizlerle de karsilayacagiz” diye konustu.



Sira disi bir konsept

Ankara’da hizmete sunduklari yeni Canik Store’un dekorasyonunun da ürünlerin dinamiklerine uygun olarak tasarlandigini kaydeden Yaycioglu, magazanin konsepti ve verilen hizmetler hakkinda sunlari söyledi: “Silah dolaplarindan, tekstil ile ilgili aparatlara, isiklandirma sisteminden, bilgilendirici ekranlara kadar tüm dekorasyon ögelerini, ürünlerimizin konseptine uygun bir sekilde özel olarak tasarladik. Magazamiz, bu yönüyle de kullanicilari sira disi bir konseptle tanistiriyor. Her iki katinda da özel tasarim silah dolaplarimizin yer aldigi magazamizi, misafirlerimizin aradiklari ürünleri rahatlikla inceleyebilmelerine imkân saglayacak sekilde düzenledik. Misafirlerimiz begendikleri ürünlerin montajini magazamizin teknik bölümde yaptirarak, kullanima hazir olarak satin alabilecekler.”

3 boyutlu kisisellestirme

CANiK Store’un Ankara’daki magazasinda Istanbul’da oldugu gibi silah konfigürasyonu ve CANiK Tech bankolarindan tamir ve bakim hizmeti sunuluyor. Magazada CANiK tabancalarin konfigürasyonunu yapmaya katki saglayacak bir ‘konfigüratör’ ekrani yer aliyor. Silahin kisisellestirilmesine imkân taniyan ekranda, yapilmasi istenen degisiklikler önceden tasarlanabiliyor. Bu ekran, silahin modifikasyonunu yapip bitmis halini üç boyutlu ekranda inceleme sansi sunuyor.

Fütüristik çizgilerle yeni nesil magaza

Son 1,5 yildir hazirlik çalismalari süren CANiK Store’lar, CANiK Arms’in magazacilik vizyonunu da ortaya koyuyor. Fütüristik ve modern underground çizgilerle teknolojinin olanaklarindan yararlanarak gelistirilen magazalar, dekorasyon ögeleriyle de konseptini tamamliyor. Silahlarin özel tasarim dolaplarda adeta birer mücevher gibi sergilendigi CANiK Store’lar, taktik kullanicilari ve silah meraklilari için cazibe meydana getiriyor. MECANIK tarafindan gelistirilen ve tescilli en yeni kumas teknolojileri kullanilarak üretilen rengarenk seçeneklere sahip tekstil ürünleri de outdoor tutkunlari için yeni ilhamlar olusturuyor.
Kaynak: İHA