Pike Dikim Kursunu Tamamlayan Engelliler Sertifikalarini Aldi

Denizli'de engellilere yönelik düzenlenen pike dikim kursunu tamamlayan kursiyerler, sertifikalarini düzenlenen törenle aldi.

Türkiye Is Kurumu (ISKUR) Denizli Il Müdürlügü, Il Milli Egitim Müdürlügü ve Türkiye Beyazay Dernegi Denizli Subesi isbirligi ile açilan kursun tamamlanmasi dolayisiyla sertifika töreni düzenlendi.

AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, törende yaptigi konusmada, toplumun tüm kesimlerini ayrim yapmadan desteklediklerini özellikle engellilerin bu anlamda önemli bir yere sahip oldugunu belirtti.

Engellilerin durumlarini iyilestirmek için var güçleriyle çalistiklarini dile getiren Tin, sunlari söyledi:

"Sadece engelli kardeslerimizin degil ailelerinin de hayatlarini kolaylastirmak için çok önemli adimlar atiyoruz. Bizler bu çalismalari 'insan insana emanettir' düsturuyla yerine getirmenin gayretindeyiz. Vicdan cografyamizda bu ve benzeri duygularin filizlenmesi, yesermesi için bize düsen engellilerin hayata esit ve adil bir sekilde katilimini saglamaktir. Bugün ISKUR Denizli Il Müdürlügü tarafindan 75 bin 659 lira bütçe ile yaklasik 3,5 ay süren kurs sonunda engelli kardeslerimizin is ve meslek sahibi olmasi saglandi."

ISKUR Denizli Il Müdürü Fatih Isik, Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici ve Beyazay Dernegi Denizli Sube Baskani Dilek Yüksel Kahveci'nin konusmalarinin ardindan egitimi tamamlayan 10 kursiyere sertifikalari verildi.

Kaynak: AA