Nilüfer'de 'Örnek Is Yeri' Sayisi 19'A Yükseldi
Nilüfer Belediyesi’nin isletmelerde yaptigi denetimler sonucunda kalite ve hijyen kriterlerini yerine getiren Nevale Pasta ve Firin ile Cigergâh Atabulvari, “örnek is yeri belgesi” ve flamasini almaya hak kazandi.

Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, baskan yardimcilari Zafer Yildiz, Osman Ayradilli ve Remzi Çinar ile birlikte isletmelere giderek, belgelerini teslim etti. Nevale Pasta ve Firin Sirket Ortagi ve Pasta Sefi Yilmaz Tekin, Halkla Iliskiler ve Marka Yöneticisi Ayse Aktas ve isletme çalisanlariyla bir araya gelen Baskan Turgay Erdem, üretim alanini da gezerek incelemelerde bulundu. Baskan Erdem daha sonra Tekin ve Aktas’a “örnek is yeri belgesi” ve flamasini verdi.
Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, belge almaya hak kazanan diger isletme olan Cigergah Atabulvari’ni da ziyaret etti. Isletme sahibi Murat Yildirim ile birlikte isletmeyi gezen Baskan Turgay Erdem, titiz çalismalarindan dolayi Yildirim’i kutladi. Baskan Turgay Erdem, “örnek isyeri belgesi” ve flamasini, Cigergâh Atabulvari isletme sahibi Murat Yildirim’a verdi.
Belge alan isletmelerin, belge aldiktan sonra da denetlenmeye devam ettigini belirten Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, vatandaslarin bu belgeyi gördükleri her yerde gönül rahatligiyla hizmet alabileceklerini dile getirdi. Belgeyi, yapilan denetimler sonucunda hak eden isletmelerin aldigini, kriterleri karsilamayan isletmelerden de belgelerin geri alindigini ifade eden Baskan Turgay Erdem, “2003 yilindan bu yana toplam 36 isletmeye örnek is yeri belgesi, 2 berber ve kuaföre de altin makas örnek is yeri belgesi verdik. Ancak isletmelerin kapanmasi ya da belge aldiktan sonra kriterleri sürdürmemesi sebebiyle 17 is yerinden de belgeyi geri aldik” dedi.
