Erzincan Genelinde Çalismalar Araliksiz Sürüyor

Erzincan Belediyesi ekipleri, kent genelinde çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Erzincan Genelinde Çalismalar Araliksiz Sürüyor
Ekipler bu kapsamda özellikle altyapi çalismalarinin tamamlandigi cadde ve sokaklar ile belirlenen plan dogrultusunda devam eden çalismalarda asfalt, yeni imar yolu, kaldirim imalati ve tamirati, yol bakim-onarim, çim biçme, parklarin tamirati ve mahallelerde genel temizlik islerini araliksiz sürdürüyor.

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, son günlerde birçok mahallede yeni imar yolu açimi yaparken, bu çalismalarla araç ve yaya trafiginin ulasimini kolaylastirmayi hedefliyor. Çalismalar kapsaminda Demirkent ve Yunus Emre Mahallelerinde yeni imar yolu çalismalarini sürdürüyor. Kaldirim tamirati çalismalari kapsaminda da Yavuz Selim Mahallesi, Halitpasa Mahallesi ve Ali Kemali Caddesinde çalismalar devam ediyor.

Erzincan Belediyesi sehir genelindeki parklarin bakim çalismalari ile birlikte çim biçme islerini sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri bu kapsamda sehir genelindeki parklarda rutin park bakim ve çim biçme islerine devam ediyor. Son olarak Fevzipasa Caddesi, Halitpasa Caddesi, Akyazi kavsagi ve Ulalar köprüsü arsasinda çalisma yapan ekipler, çimlerin biçilmesi ile birlikte yabani otlarin temizlik çalismalarini da gerçeklestirdi. Yogurtlu ve Geçit Mahallelerinde bulunan parklarda çöp kovasi, oyun seti ve banklarinda tamiratlari yapildi.

Erzincan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerinin periyodik olarak yaptigi mahalle temizlik çalismalari araliksiz sürüyor. Kentin belirlenen mahallelerinde yapilan temizlik çalismalari kapsamli olarak yapiliyor. Periyodik olarak çöplerin toplanmasindan mintika temizligine, konteynerlerin etrafina birakilan çöp ve atiklarin kaldirilmasi, cadde ve sokaklar ile pazaryerlerinin süpürülüp yikanmasina kadar gün boyu sehir merkezi ve mahalleleri güzellestirmek için yogun mesai harcayan Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, mahallelerin cadde ve sokaklarinda süpürme ve yikama çalismalarina devam ediyor. Ekipler Bahçelievler Mahallesinde genel temizlik çalismalarina devam ediyor.
Kaynak: İHA