Kirklareli Valisi Bilgin Huzurevi Sakinleriyle Bayramlasti

Kirklareli Huzurevi'nde bayram coskusu yasandi.

Kirklareli Valisi Osman Bilgin, huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlarini tebrik etti.

Huzurevi bahçesindeki yaslilarla bir araya gelen Bilgin, yaptigi konusmada, bayramlarin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi dileginde bulundu.

Bayramlarin önemli günler oldugunu belirten Bilgin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini dolayisiyla 4 bayrami birlikte geçiremediklerini kaydetti.

Bayramlari birlikte geçirmeyi özlediklerini dile getiren Bilgin, "Yaklasik 4 bayramdir bulusamiyoruz. Koronavirüs ile mücadele kapsaminda tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de bu mücadele sürdürülüyor. Sizleri korumak, sizlerin sagligini üst düzeyde tutmak bizler için önemliydi." diye konustu.

Salgin sürecinde huzurevinde hiçbir aksiligin yasanmadigini aktaran Bilgin, "Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlügü'ne bagli olan tüm birimlerimizde çok sükür kazasiz belasiz sikintisiz bu süreci yönettik. Bu sürecin yönetilmesinde emegi geçen tüm personellere tesekkür ediyoruz. Onlarda 14 günlük karantina yaparak çalistilar. Zor bir süreçti ailelerinden uzak geçti. Bazi ülkelerden çok kötü görüntüler izledik. Çok sükür ki dünyaya örnek olduk bu konuda. Özellikle böyle bir ülkenin hem vatandasi olmaktan, hem Valisi olmaktan büyük onur ve gurur duydugumu belirtmek istiyorum." dedi.

Kaynak: AA