Aliaga'da Mülki Erkan Ve Vatandaslar Engelsiz Yasam Parki'nda Bayramlasti

Aliaga’da mülki erkan ve vatandaslar Kurban Bayrami öncesi arefe gününde Aliaga Kaymakamliginin düzenledigi programda Engelsiz Yasam Parki’nda bir araya gelerek bayramlasti.

Aliaga'da Mülki Erkan Ve Vatandaslar Engelsiz Yasam Parki'nda Bayramlasti
Engelsiz Yasam Parki’nda gerçeklestirilen programa Aliaga Kaymakami Ömer Karaman, Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Garnizon Komutani Albay Faruk Altun, Aliaga Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Imir, Aliaga Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Balikçioglu, Aliaga Sahil Güvenlik Komutan Vekili Halil Ibrahim Arslan, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslari, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

Bayramlasma programinda konusan Kaymakam Ömer Karaman, herkesin saglikli ve huzurlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

Sehitler için dualar edildi

Bayramlasma programi sonrasinda Aliaga Kaymakami Ömer Karaman ve Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar ile beraberindeki heyet Aliaga kabristanliginda bulunan sehitligi ziyaret etti. Kabristanlik ziyaretinde sehitlerin aziz hatiralarini anmak için dualar edildi, kabirlerine karanfil birakildi. Bayramlasma programi, sehit aileleri ile Uzunhasanlar Mahallesinde bulunan Sehit Bülent Yanpala’nin kabrine yapilan ziyaretle son buldu.
Kaynak: İHA