AK Parti Tekirdag Milletvekili Mustafa Yel'in Bayram Mesaji

AK Parti Tekirdag Milletvekili Mustafa Yel, Kurban Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Yel mesajinda, bayramlarin kardesligin ve beraberligin en güzel göstergesi, en saglam teminati, en güzel aynasi, akli ve gönlü ortak degerler üzerinde yogunlastirmanin ve bunun sonucunda da yeniden dirilisin, üstün bir ruh, ahlak, erdem ve anlayisi kusanmanin günleri oldugunu belirtti.

Mesajinda, "Bizi biz yapan, bizi millet yapan medeniyet degerlerimize simsiki sarildigimiz sürece birligimiz, beraberligimiz, kardesligimiz ve vatanimiz üzerinde oynanan her oyunu her zaman bozacak, sorunlarimizi daha kolay çözüp yarinlarimizi daha anlamli sekilde insa edecegiz." ifadelerini kullanan Yel, sunlari kaydetti:

"Kurban, sahip olduklarimizi fakir ve ihtiyaç sahipleriyle paylasmanin tadina varma firsati, katilasan kalplere, hayatin ve varolusun gerçek anlamini unutan zihinlere öze dönüs çagrisi içeren bir hikmetler bütünüdür. Kurban, Allah'a, yüce ve ilahi olan her seye yakin olma arayisidir. Nitekim Cenab-i Hak, söyle buyurur: 'Allah'a kurbanlarinizin ne etleri ulasir, ne de kanlari. Ona ulasan takvanizdir...' (Hac, 37) Bu vesileyle basta Tekirdagli hemsehrilermiz olmak üzere bütün vatandaslarimizin Kurban Bayrami'ni en içten dileklerimle kutlar, bayramin ilimize, ülkemize, Islam alemine ve insanliga huzur, kardeslik, adalet, baris ve mutluluk getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Kurbanlarimiz Rabbimize yakinliga vesile olsun. Bayramimiz mübarek olsun."

Kaynak: AA