Kapali Semt Pazari Ve Zabita Karakolunun Temeli Atildi

Eyyübiye’de Kapali Semt Pazari ve Zabita Karakolunun temeli düzenlenen tören ile atildi.

Kapali Semt Pazari Ve Zabita Karakolunun Temeli Atildi
Eyyübiye Belediyesi, Direkli Mahallesi sakinlerinin taleplerinden biri olan Kapali Semt Pazari ve Zabita Karakolunun temelini düzenledigi tören ile atti. Saha gezileri kapsaminda Direkli Mahallesi sakinlerinin en önemli taleplerinden biri olan Kapali Semt Pazari için dügmeye basan ve yer sorununu çözen Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, geçtigimiz günlerde ihalesi yapilan alanda temel atma töreni düzenledi.

Düzenlenen temel atma törenine Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un yani sira Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Sanliurfa Il Baskan Vekili Cuma Agaç, AK Parti Eyyübiye Ilçe Baskani Mehmet Mogal, AK Parti Eyyübiye Kadin Kollari Baskani Gülten Balci, Gençlik Kollari Baskani Hamza Göktas, Belediye Meclis Baskanvekili Ahmet Kenan Kayral, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Dernek Baskani Mehmet Kestop, bölge muhtarlari, kadin ve gençlik kollari yönetim kurulu üyeleri ile bölge sakinleri katildi.

Yaklasik bin 600 metrekarelik alanda yapilacak olan Kapali Semt Pazari ve Zabita Karakolunun kisa süre içinde bölge halkinin hizmetine sunulacagi belirtildi.

Temel atma töreninde konusan Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, "Iki yila çok sey sigdirdik. Simdi bunlari anlatmaya baslarsak çok vaktimizi alir. Sizleri bu sicak altinda bekletmeye gönlüm el vermiyor. Saha ziyaretleri kapsaminda Direkli Mahalle Muhtarimiz Mehmet Kestop’la birlikte vatandaslarimizi ziyaret edip, taleplerini alirken bizlerden istedikleri bir semt pazariydi ama malumunuz bu bölgede yer sikintisi var. Bunun için kollari sivadik, çalistik, ugrastik ve yer sorununu çözüme kavusturduktan sonra hemen projemizi hazirladik. Ihalemizi gerçeklestirdik. Hamdolsun simdi de modern kapali semt pazari ve zabita karakolumuzun temelini atiyoruz. Insallah gece gündüz demeden çalisip, talepleri bir bir yerine getirmeye devam edecegiz. Bölgemize simdiden hayirli olsun" dedi.



Eyyübiye için el ele vererek çalistiklarini belirten Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül ise, "Eyyübiye Belediye Baskanimiz Mehmet Kus’u tebrik ederim. Yer sikintisini kisa sürede çözdü ve bugün temelini atiyoruz. Belediye baskanlarimizla, meclis üyelerimizle, muhtarlarimizla birlikte Eyyübiye’nin gelisimi için durmadan çalisiyoruz” seklinde konustu.



Direkli Mahallesi adina Baskan Kus’a tesekkür eden Muhtar Mehmet Ketop ise, “Malumunuz bu bölgemiz geçmis dönemlerde hep ihmal edilmis bir bölgeydi ama baskanlarimizla ile birlikte hamdolsun hizmetler bir bir yapiliyor. Mahallem ve bölgem adina Eyyübiye Belediye Baskanimiz Mehmet Kus’a tesekkür ederim” diye konustu.

Konusmalarin ardindan Kapali Semt Pazari ve Zabita Karakolunun temeli atildi.
Kaynak: İHA