TEM Otoyolunda Soya Fasulyesi Yüklü Tir Devrildi

TEM Otoyolu Sakarya geçisinde sürücüsünün kontrolünden çikan soya fasulyesi yüklü tir devrildi. Araçta sikisan sürücü yaklasik 1 buçuk saatlik çalisma neticesinde yarali olarak itfaiye ekiplerince kurtarilirken, soya fasulyesi ile kaplanan yol temizlendi.

TEM Otoyolunda Soya Fasulyesi Yüklü Tir Devrildi
Kaza, TEM Otoyolu Sakarya geçisi Sapanca ilçesi Göl Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde ilerlemekte olan S.V. idaresindeki 29 AD 417 plakali soya fasulyesi yüklü tir, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çikti. Kontrolden çikan araç yol kenarina devrildi. Kazanin haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Aracin kabininde sikisan sürücü, itfaiyenin yaklasik 1 buçuk saat süren çalismalari neticesinde sikistigi yerden yarali olarak kurtarildi. Saglik ekiplerine teslim edilen yarali Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaza sebebiyle bir süre kontrollü olarak saglanan ulasim, yola dökülen soya fasulyelerinin temizlenmesinin ve aracin yoldan kaldirilmasinin ardindan normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA