Münevver Teyzenin Yol Istegi Gerçek Oldu

Adana’nin Tufanbeyli ilçesinde katirlarla süt tasiyarak geçimini saglayan Münevver Görgülü ve mahalle halki, Tufanbeyli Belediye Baskani Remzi Ergü’den yol istedi. Baskan Ergü vatandaslarin talebine kayitsiz kalmazken Münevver teyze baskana katir üstünde tesekkür etti.

Münevver Teyzenin Yol Istegi Gerçek Oldu
Tufanbeyli’nin bin 800 rakimli Demiroluk Mahallesi öküz çukuru mevkiinde katirlar üstünde hayvancilik ve süt ürünleri ile geçimlerini saglayan Görgülü ailesi ve köy sakinleri yillar sonra Tufanbeyli Baskani Remzi Ergü’nün girisimleri ile ilk kez araç kullanabilecekleri yola kavusuyor.

Yillardir at ve esek ile ulasimini saglayan köy sakinleri is makinasinin çalismasi ile devlete ve Belediye Baskani Remzi Ergü’ye dualar ederek tesekkür etti.

Vatandaslardan Ümmet Görgülü, “Çocuklugumdan beri buradayim koyun güttüm. Baskan sözünün adamiymis yolumuzu geldi yapti. Sütümüzü yogurdumuzu taksi ile indirecegiz. Allah razi olsun kendisinden ve devletimizden” dedi.

Katir üstünden baskana seslenen Münevver görgülü ise tesekkür etti.

Tufanbeyli Belediyesi çalisani Yasar Sancar ise Tufanbeyli Belediyesi olarak halkin tüm eksikliklerinin giderilmesi için uzak yakin demeden çalismalarin hizla sürdügünü kaydetti.

Kaynak: İHA