Gönüllü Gençler Baraj Etrafinda Çöp Topladi

Amasya’nin Tasova ilçesinde bir araya gelen gönüllü gençler, çevre farkindaligi olusturmak amaciyla yaptiklari çalismada, mesire alanlarinda çevre temizligi yapti.

Gönüllü Gençler Baraj Etrafinda Çöp Topladi
Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsaminda Uluköy Baraji etrafinda bulunan piknik ve mesire alanlarinda yürütülen temizlik çalismasinda Tasova Gençlik Merkezi, Kizilay Tasova Temsilciligi’nden gönüllü gençler destek verdi. Etkinligin devaminda Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk de katildi.

Öztürk yaptigi açiklamada, gençlere çevreye duyarliliklarindan dolayi tesekkür ettigini söyledi.



Etkinlige, Tasova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Senel, Kizilay Tasova Temsilcisi Ömer Sayar, Gençlik Merkezleri Gönüllü Gençleri ve Kizilay Gönüllüleri katildi.

Dogayi korumanin herkesin görevi oldugunu belirten Tasova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Senel, “Biz bugün sadece doga ve çevre konusunda farkindaligi artirmak için buradayiz. Bunun için gönüllü gençlerimizle birlikte Uluköy Baraji’na gelerek çevre temizligi yaptik. Salgin, doganin hepimiz için ne kadar önemli oldugunu bir kez daha bize gösterdi. Hepimiz bu zor günlerde temizligin ve sagligin kaynagi olan dogaya gönül rahatligiyla siginabilecegimizi biliyoruz” ifadelerini kullandi.

Gönüllü gençler tarafindan toplanan ve torbalara doldurulan çöpler ise bölgeye gelen belediye ekiplerine teslim edildi.
Kaynak: İHA