Ankara'daki 6 Tasinmazin Nihai Pazarlik Görüsmesi Sonuçlandi

Özellestirme kapsam ve programinda bulunan Ankara'nin Gölbasi ilçesindeki 6 tasinmazin nihai pazarlik görüsmesi yapildi.

Özellestirme Idaresi Baskanligindan yapilan açiklamaya göre, Maliye Hazinesi adina kayitli, Ankara'nin Gölbasi ilçesi Taspinar-Imar Mahallesi'ndeki 1053 metrekare yüzölçümlü tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklif 1 milyon 550 bin lira ile Esra Açikalin tarafindan verildi.

Ankara'nin Gölbasi ilçesi, Kizilçasar-Imar Mahallesi'nde, 1193 metrekare yüzölçümlü tasinmazin özellestirme ihalesinin nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklif 3 milyon 50 bin lira ile Eti Hotel ve Turizm Insaat Emlak Yatirim Ticaret Limited Sirketi tarafindan sunuldu.

Ankara'nin Gölbasi ilçesi, Kizilçasar-Imar Mahallesi'ndeki 1000 metrekare yüzölçümlü tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklif 1 milyon 700 bin lira bedelle Öztürk Turizm Tasimacilik Gida Insaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Sirketi'nden geldi.

Ankara'nin Gölbasi ilçesi, Kizilçasar-Imar Mahallesi'ndeki 1050 metrekare yüzölçümlü tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklif 2 milyon 222 bin lira bedelle Kapikule Insaat Danismanlik Turizm Ticaret Limited Sirketi tarafindan verildi.

Ankara'nin Gölbasi ilçesi, Kizilçasar-Imar Mahallesi'ndeki 529 metrekare yüzölçümlü tasinmazin özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklif 2 milyon 500 bin lira bedelle FM Enerji Insaat ve Ticaret Anonim Sirketi tarafindan sunuldu.

Ankara'nin Gölbasi ilçesi, Kizilçasar-Imar Mahallesi'ndeki 650 metrekare yüzölçümlü tasinmaza özellestirme ihalesi nihai pazarlik görüsmesinde en yüksek teklif 3 milyon 600 bin lira bedelle FM Enerji Insaat ve Ticaret Anonim Sirketi'nden geldi.

Kaynak: AA