İsmail Çipe Kimdir? Galatasaray’ın Kalecisi İsmail Çipe Mi Olacak?

Galatasaray Denizlispor arasında oynanan maçın ardından birçok kişi kaleci İsmail Çipe hakkında araştırmalara başladı. Peki, İsmail Çipe kimdir? İsmail Çipe sözleşmesi ne zaman bitiyor? Galatasaray'ın kalecisi kim olacak? İşte detaylar...

İsmail Çipe Kimdir?  Galatasaray’ın Kalecisi İsmail Çipe Mi Olacak?
Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçının Galatasaray Denizlispor arasında oynanmasıyla beraber birçok kişi maçın sonuçları hakkında araştırmalara başladı. Galatasaray’ın uzatmalarda 6-5 yenilmesiyle birçok kişi kaleci İsmail Çipe hakkında sosyal medyada araştırmalara başladı. Yapılan birçok yorumun ardından İsmail Çipe kimdir ve Galatasaray kalecisi İsmail Çipe mi olacak sorusu oldukça aratıldı. İsmail Çipe kimdir sorusuna cevap almak ve konu hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Galatasaray’ın Kalecisi İsmail Çipe Mi Olacak?


Galatasaray Denizlispor arasında oynanan maç birçok taraftarın heyecanla izlediği karşılaşmalar arasında yer alıyordu. Maç berabere devam ederken uzatmalarda maçı kaybeden Galatasaray Denizlispor’a 6-5 yenildi. Bu durumun ardından kalede duran İsmail Çipe hakkında birçok yorum sosyal medyada yer aldı. Galatasaray’ın kalecisi Muslera’nın sakatlığının ardından kaleci tartışmaları oldukça aratıldı. Bu sebeple Galatasaray kalecisi İsmail Çipe’mi olacak ve Galatasaray kalecisi kim soruları aratıldı. İrfan Can Eğribayat ve Okan Kocuk isminin sık sık gündeme gelmesiyle kalecinin kim olacağı hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.


İsmail Çipe Kimdir?  Galatasaray’ın Kalecisi İsmail Çipe Mi Olacak?

İsmail Çipe Sözleşmesi Ne Zaman Bitecek?


İsmail Çipe’nin Galatasaray Denizlispor maçından sonra sergilediği performans birçok izleyici tarafından eleştirildi. İsmail Çipe hakkında birçok detayın merak edilmesinin ardından en çok aratılanlar arasında İsmail Çipe sözleşmesi ne zaman bitecek sorusu yer aldı. Galatasaray’ın 1 Kasım 2021 tarihinde İsmail Çipe hakkında yaptığı açıklama akıllara geldi. Bu kapsamda Galatasaray İsmail Çipe ile olan sözleşmesinin 2022-2023 sezonu için yenilendiğini belirttiği biliniyor. 'Profesyonel futbolcumuz İsmail Çipe ile 2022-2023 sezonu sonuna dek geçerli yeni sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' ifadelerini kullanılmasının ardından birçok vatandaş konu hakkında bilgi sahibi oldu. Galatasaray Denizlispor maçında İsmail Çipe’nin aşırtma gol, kendi takım arkadaşından gol, rakibin fake çalımıyla gol, panenka penaltısıyla gol ve rakip kaleciden penaltı golü yemesi sosyal medyada oldukça konuşuldu.


İsmail Çipe Kimdir?  Galatasaray’ın Kalecisi İsmail Çipe Mi Olacak?

İsmail Çipe Kimdir?


Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçının ardından birçok işi İsmail Çipe kimdir sorusuna cevap aradı. 5 Ocak 1995 doğumlu olan kalecinin aslen Hataylı olduğu da bilinenler arasında yer alıyor. Futbol hayatına da bu şehirde Hatayspor’da başladı. Ardından Galatasaray alt yapısına transfer olup birçok takımda kiralık olarak yer aldı. Çipe Bugsaşspor, Karagümrük, Tuzlaspor ve Kayserispor'da kiralık olarak yer almasının ardından Galatasaray’da forma giymeye devam etti. 68 maçta toplam 112 gol yiyen İsmail Çipe son çıktığı Galatasaray Denizlispor maçında aşırtma gol, kendi takım arkadaşından gol, rakibin fake çalımıyla gol, panenka penaltısıyla gol ve rakip kaleciden penaltı golü yemesi oldukça eleştirildi. Galatasaray’ın Denizlispor’a 6-5 yenilmesi ve toplamda 9-8’lik bir sonuç elde edilmesi birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Denizlispor ise bu durum sonucunda çıkarak son 16 turuna ismini yazdırmayı başardı.