Kösk ASHI 2021 Yilinin En Basarili Istasyonu Oldu

Saglik Hizmetleri Baskanligi Acil Saglik Hizmetleri Birimi Il Ambulans Servisi Bashekimligi tarafindan Acil Saglik Hizmetleri Istasyonlari (ASHI) Yilsonu Degerlendirme Toplantisi istasyon sorumlularinin da katilimi ile gerçeklestirilirken, Kösk ASHI 2021 yilinda Aydin’in en basarili istasyonu oldu.

Kösk ASHI 2021 Yilinin En Basarili Istasyonu Oldu


2021 yilinin ildeki en basarili 3 istasyonun belirlendigi toplantida 2021 yili verileri degerlendirildi. Acil Saglik Hizmetleri Istasyonlarini degerlendirmek için 9 parametrenin kullanildigi basari siralamasinda 1’inci Kösk ASHI, 2’inci Kusadasi 1 ASHI, 3’üncü Didim 2’Nolu ASHI personeline basari belgeleri verildi.

Genel anlamda pandemi döneminde tüm istasyonlarin büyük bir özveriyle görevlerini basarili bir sekilde yerine getirdigi deginilirken acil saglik hizmetlerinde kalite ve verimliligin artirilmasi çalisan memnuniyetinin gelistirilmesi daha kaliteli hizmet sunulabilmesi adina 2022 yilinin ilk çeyreginde planlanan hedefler paylasildi. Toplantida ayrica 22 Aralik Paramedikler Günü dolayisiyla Cumhuriyet Savcisi Aydin Karabiçak, Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz, Saglik Hizmetleri Baskani Uzm. Dr. Mustafa Ekici, Saglik Hizmetleri Baskan Yardimcisi Uzm.Dr. Leman Özlem Özaslantas, Il Ambulans Servisi Bashekimi Dr. Burak Görür’ün katilimlariyla günün hatirasina pasta kesildi.
Kaynak: İHA