Akil Ve Zeka Oyunlari Atölyesi Çocuklarin Yüzünü Güldürdü

Basariyi Izleme ve Gelistirme Projesi (BIGEP) kapsaminda Elfi Gayrimenkul, Savastepe Cumhuriyet Ilkokulu’na ’Akil ve Zeka Oyunlari’ atölyesi kazandirdi.

Akil Ve Zeka Oyunlari Atölyesi Çocuklarin Yüzünü Güldürdü
Gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir bakis açisi getirmek ve deger katmak hedefiyle 2013 yilinda Bursa’da adim atan, akabinde Balikesir ve Akçay ofisleri ile büyüyen Elfi Gayrimenkul, hayata geçirdigi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Basariyi Izleme ve Gelistirme Projesi (BIGEP) kapsaminda, Balikesir’e bagli Savastepe ilçesindeki Cumhuriyet Ilkokulu’na ’Akil ve Zeka Oyunlari’ atölyesi kazandirildi. Kelime oyunlarindan mangalaya, satranç masasindan reverse oyununa varincaya kadar çesitli oyunlarin yer aldigi atölyenin açilisinda konusan Elfi Gayrimenkul Broker’i Özkan Aydemir, "Sektörde her zaman öncü ve örnek olmak için projeler gelistirdik. Bugün bir yenisini daha hayata geçirdigimiz sosyal sorumluluk projemizin bizim gelecek perspektifimizde önemli bir yer tutacagina inaniyoruz. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da gelecegimize, meslegimize ve dogaya dokunur sosyal sorumluk projelerinde yer almaya devam edecegiz. Bugün bizim için çok anlamli olan ve üzerinde epeydir çalistigimiz bir projeyi hayata geçirmenin sevincini yasiyoruz. Gelecegimiz olan çocuklarimizin kisisel gelisimine, açtigimiz bu akil ve zekâ oyunlari atölyesi ile bir nebze de olsa katki sunabilirsek, ne mutlu bize. Çocuklarimizin yüzlerinde bir gülümsemeye vesile olmak bizim için her seyden degerlidir. Bu bilinçle hareket etmeyi sürdürecegiz. Bizi bu projeye dahil eden ve yol göstericiligi yapan kamu kurum ve kuruluslari ile yöneticilerimize, ögretmenlerimize ve velilerimize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Savastepe Kaymakami Mehmet Yüce, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahir Turan ve Okul Müdürü Ahmed Okur da törende yaptigi konusmada, Elfi Gayrimenkul ailesine ve Özkan Aydemir’e, ülke egitimine sagladigi katkidan ötürü tesekkür etti.

Yapilan selamlama konusmalarinin ardindan akil ve zeka oyunlari atölyesinin açilisi ögrenciler ve protokolün kurdele kesimi ile yapildi. Açilisin ardindan protokol mensuplari ve davetliler ögrencilerle birlikte atölyeyi inceledi. Ögrencilere kek ve meyve suyu ikraminda bulunuldu.
Kaynak: İHA