Pamukkale TOKI Ortaokulu'nda 4006 Bilim Fuari Açildi

Milli Egitim Bakanligi ile TÜBITAK arasinda imzalanan protokol kapsaminda bilim kültürünün gelistirilmesi için gerçeklestirilen 4006 Bilim Fuari Sergileri kapilarini ziyaretçilere açmaya devam ediyor.

Pamukkale TOKI Ortaokulu'nda 4006 Bilim Fuari Açildi


Milli Egitim Bakanligi ile TÜBITAK arasinda imzalanan protokol kapsaminda bilim kültürünün gelistirilmesi için gerçeklestirilen 4006 Bilim Fuari Sergisi Pamukkale TOKI Ortaokulu ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan sergi yapilan törenlerle açildi. Bilginin ve verinin hiz kesmeden kendisini güncelledigi son derece hizli bir iletisim çaginda yasadigimizi belirten Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, “Bilim, ögretmenlerimiz eliyle, okullarimizda, ögrencilerimizle bulusuyor. Bilimin, irfanin ne demek oldugunu özümseyen, önemini ve ciddiyetini kavrayan ögrencilerimiz tüm heyecanlariyla gelecege daha saglam adimlarla yürüyorlar. Egitim yöneticilerimiz ve ögretmenlerimiz ögrencilerimizin sahip olduklari kabiliyetleri ortaya çikarmalarindaki en degerli kilavuzdurlar. Bugün bu fuarda proje ve fikirlerini sergileyen ögrencilerimiz, yarin kazandiklari basarilarla ülkemizi gururlandiracak veya belki de küresel düzeyde bu fuarlari düzenleyen bireyler olacak. Fuarda sergilenen 22 projemizin hazir hale gelmesinde emegi olan danisman ögretmenlerimize, egitim yöneticilerimize ve katkisi bulunan tüm egitim paydaslarimiza gönülden tesekkür ediyorum” dedi.



Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici’nin konusmasindan sonra Pamukkale TOKI Ortaokulu 4006 Bilim fuari açilis kurdelesi protokol üyelerince kesildi. Müdür Ekici ve beraberindekiler, okul ögrencileri tarafindan hazirlanan projeleri gezerek, proje sahibi ögrenciler ve danisman ögretmenlerinden bilgiler aldi.
Kaynak: İHA