Engin Sancak Açiklamasi 'Insaat Sektörünü Canli Tutabilmek Için Yeni Projeler Sart'

Son yillarin en dinamik sektörlerinden biri olan insaat sektörü ile ilgili degerlendirmelerde bulunan Sancak Insaat Yönetim Kurulu Baskani Engin Sancak, “Yeni projelerle sektörü mutlaka daha da ileri tasiyarak canli tutabilmemiz gerekir. Bu yüzden bizler de firma vizyonumuzu daha da ileri tasiyacak yeni projeler ve istihdam kaynaklari olusturarak önemli yatirimlarda bulunacagiz” dedi.

Engin Sancak Açiklamasi 'Insaat Sektörünü Canli Tutabilmek Için Yeni Projeler Sart'
Ülke ekonomisinde son derece önemli bir istihdam sahasi olan insaat sektörü ile ilgili is adami Engin Sancak, sektörün gelismesi ve desteklenmesinin bir hayli önemli oldugunu vurguladi. Sancak, sektörün kendi içinde farkli dinamiklerinin bulundugunu ve sürekli yenilige ve inovasyona açik bir alan oldugunu belirterek, “Bildiginiz gibi her sektör kendi içerisinde birbirinden farkli dinamiklere sahiptir. Insaat sektörü de sürekli yeni gelismelerin yasandigi, yeni gelistirilen materyaller ve yöntemlerle zaman ve emekten tasarruf edilerek daha ekonomik bir hale getirilebilen bir sektör. Bu gelismelere uyum saglamak adina sektörün gelismesine katkida bulunabilmek için yeni projeler gelistirmek çok önemli” ifadelerine yer verdi.

Sektörel çalismalar konusunda neler yapilabilir sorusuna da cevap veren Sancak, “Sektör iyi bir sekilde analiz edilerek Avrupa standartlarina uygun yeni projeler gerçeklestirilmeli. Bizler, Sancak Insaat olarak sektörde önemli yatirimlara imza attik, atmaya da devam edecegiz. Yeni nesil projeler gelistirme dogrultusunda çalismalarimiz devam ediyor” seklinde konustu.

Sancak, ayni zamanda son yaptigi projelerle ilgili, “Sektörde önemli yatirimlar ve projeler gerçeklestiriyoruz. Daha iyisini yapmak için yogun çalismalarimiz sürüyor. Istanbul’un Avrupa Yakasi ve Yeni Havalimani lokasyonunda önemli projelere imza attik. Firma vizyonumuz saglam temellere dayanan, estetik ve konforu birlikte sunan çok sayida sosyal alanlara sahip projeler gelistirerek keyifli yasam alanlari olusturmak için yogun bir çalisma içerisindeyiz. Istanbul Sultangazi’de 500 konuttan olusacak yeni projemizin satislarina da basladik” dedi.

Konut sahibi olmak isteyenlere kolayliklar sunuldugunu da ifade eden Sancak, “Projelerimizde kisiye özel ödeme planlari da sunuyoruz. Müsterilerimize ara ödeme gibi ödeme kolayliklari da saglayabildigimiz her bütçe için daire seçeneklerimiz mevcut. 1+1, 2+1, 3+1 bu seçenekler arasinda yer aliyor” seklinde konustu.

Sancak, “Amacimiz, konut alacak müsterilerimizin keyifli bir yasam sürmesi için yasanabilir alanlar olusturmak. Firma olarak müsteri memnuniyeti bizim için son derece önemli bir nokta. Bu dogrultuda gerçeklestirdigimiz projelerle insaat sektörünün gelisiminde önemli bir yer bulacagimizi düsünüyoruz” diyerek sözlerini sonlandirdi.
Kaynak: İHA