Cumhurbaskani Erdogan, Batman'da Gençlerle Birlikte Kürtçe Sarkilar Söyledi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Batman’daki törenin ardindan 2017 yilinda Batman’in Kozluk ilçesinde PKK terör örgütü tarafindan düzenlenen saldirida sehit olan Senay Aybüke Yalçin’in adi verilen il halk kütüphanesinde gençlerle bir araya geldi. Erdogan, gençlerle birlikte Kürtçe ’Semle, Batmane Batmane ve Dar Hejiroke’ isimli sarkilari söyledi.

Cumhurbaskani Erdogan, Batman'da Gençlerle Birlikte Kürtçe Sarkilar Söyledi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, toplu açilis töreni için geldigi Batman’da ziyaretlerine kapsaminda Batman Egitim ve Arastirma Hastanesi, 36 fabrika ve sehir stadyumu ile yapimi tamamlanan diger projelerin toplu açilis töreninin ardindan Diyarbakir Caddesi’nde gezdi, daha sonrasi Sehit Senay Aybüke Yalçin Kütüphanesi’ne geçti.

2017 yilinda Batman’in Kozluk ilçesinde PKK terör örgütü tarafindan düzenlenen saldirida sehit edilen müzik ögretmeni Senay Aybüke Yalçin’in adinin verildigi il halk kütüphanesini beraberindeki bakanlarla ziyaret eden Cumhurbaskani Erdogan, burada gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaskani Erdogan, burada gençlerle birlikte Kürtçe ’Semle, Batmane Batmane ve Dar Hejiroke’ isimli sarkilari söyledi.

Kaynak: İHA