Çocuklar, Istanbul Muhafizlari Animasyon Filmini Izledi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 98’inci kurulus yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu’nun talimatlari dogrultusunda ücretsiz olarak gösterime sunulan Istanbul Muhafizlari animasyon filmine çocuklar ve aileleri yogun ilgi gösterdi.

Çocuklar, Istanbul Muhafizlari Animasyon Filmini Izledi
Bir sinema salonunda düzenlenen etkinlige Belediye Baskani Rahmi Galip Vidinlioglu da katildi ve çocuklarla sohbet etti. Çocuklarin yogun ilgi gösterdigi ve ‘Galip amca’ diye tezahürat ettigi Baskan Vidinlioglu, “Cumhuriyet coskusunu sizlerle yasamanin mutlulugu tarif edilemez. Yorgunlugumuzu aldiniz, gelecege daha umutla bakmamizin kaynagisiniz. Cumhuriyet ilelebet sizin, bizim hepimizindir” dedi.

Aileler de etkinlikten duyduklari memnuniyeti belirterek Baskan Vidinlioglu’na tesekkür ettiler.

29 Ekim’de tüm yurtta gösterime giren Istanbul Muhafizlari animasyon filmi ilk gün itibariyle en büyük ilgiyi Kastamonu’da gördü. Filmin yapimcisi sosyal medya hesaplarindan Kastamonu’ya ve Belediye Baskani’na tesekkür etti. Kastamonu’nun ilk günde gisede Türkiye birincisi oldugu bilgisi alindi. Kastamonu Belediyesi ayrica günün anlamina binaen hatira anahtarlik dagitimi da gerçeklestirdi.

“Türkiye’de tek yayinlayan belediyeyiz”

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nda vizyona giren animasyon filmini Türkiye’de tek yayinlayan belediye olmanin da mutlulugunu yasadiklarini söyleyen Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, “Cumhuriyetimizin kurulusunu doyasiya kutlayacagiz, çocuklarimiza bu anlamli günde küçük bir hediye vermek istedik. Gördük ki çocuklarimiz da aileleri de durumdan çok memnun. Hal böyle olunca bizler daha çok memnun oluyoruz. Cumhuriyet coskusunu bizlerle paylasan çocuklarimiza tesekkür ediyorum. Kiymetli ailelerimize tesekkür ediyorum. Bizlerin gücüne güç kattilar. Rabbim daha güzel etkinliklerde bir arada olmayi nasip etsin. Ne Mutlu Türk’üm diyene. Yasasin Cumhuriyet” ifadelerini kullandi.

Istanbul Muhafizlari animasyon filmi 29 Ekim Cuma günü 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 ve 19.00 seanslari Kastamonu Belediyesi katkisiyla ücretsiz olarak yayinlandi ve 878 çocuk animasyon filmini izledi.
Kaynak: İHA