Cumhuriyet Çocuklarindan Muhtesem Konser

Eskisehir Tepebasi Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu’nun, Cumhuriyet Konseri etkinliginde 98’inci yil coskusu yasandi. Marslara Eskisehirliler ile birlikte eslik eden Baskan Ataç, “Cumhuriyet kenti Eskisehirimizden, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisi ve ilkeleri asla silinmeyecek” dedi.

Cumhuriyet Çocuklarindan Muhtesem Konser
Tepebasi Belediyesi, özel ve milli günlerin anlamina uygun etkinlikler ile Eskisehirlileri bir araya getirmeye devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalari kapsaminda düzenlenen Çok Sesli Çocuk Korosu Cumhuriyet Konseri de vatandaslardan begeni topladi. Espark AVM’de düzenlenen konserde Derya Inanç’in sefligindeki 20 kisilik Çok Sesli Çocuk Korosu, seslendirdigi marslar ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami coskusunu yasatti. Eskisehirlilerin begeni ile takip ettigi konserde Izmir Marsi, Atam Izindeyiz, Hayat Bayram Olsa gibi sarki ve marslara vatandaslar da eslik etti. Hayat Tepebasi’nda Marsi’ni seslendiren koroya, Baskan Ataç seflik yapti.

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da konseri izlerken, vatandaslar ile birlikte cumhuriyetimizin 98’inci yilini kutladi. Baskan Ataç, “Eskisehirimizin güzel insanlari, cumhuriyete çok derin kökler ile yürekten bagli. Tepebasi Belediyesi olarak bizler de ayni hassasiyetle birbirinden özel etkinlikler gerçeklestiriyoruz. Çok Sesli Çocuk Koromuzun verdigi konser de tasidigi anlam ile vatandaslarimizin begenisini topladi. Cumhuriyet kenti Eskisehirimizden, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisi ve ilkeleri asla silinmeyecek” diye konustu.

CHP Eskisehir Milletvekilleri Utku Çakirözer ve Jale Nur Süllü’nün de katildigi konserden dolayi mutlu oldugunu belirten vatandaslar, Tepebasi Belediyesi’ne tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA