YÖK Baskani Özvar Açiklamasi 'Üniversitelerimizle Sikça Bir Araya Gelmeyi Ve Birlikte Çalismayi Planliyoruz'

Yüksekögretim Kurulu (YÖK) Baskani Prof. Dr. Erol Özvar, "YÖK olarak, üniversitelerimizle sikça bir araya gelmeyi ve birlikte çalismayi planliyoruz." ifadesini kullandi.

Özvar, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, YÖK olarak yüksekögretimde yeni dönemde üniversitelerle daha yakindan bir iletisim kurarak, üniversitelerin çesitli is birlikleri çerçevesinde gerçeklestirdikleri toplantilara istirak etmeye devam ettiklerini belirtti.

Bu kapsamda Manisa Celal Bayar Üniversitesinin ev sahipliginde gerçeklestirilen Üniversitelerarasi Kurul Baskanligi (ÜAK) Yönetim Kurulu Toplantisi'na katildigini aktaran Özvar, sunlari kaydetti:

"Toplanti vesilesiyle ÜAK Yönetim Kurulunu olusturan üniversitelerimizin degerli rektörleriyle bir araya gelip, akademimizdeki son durumu ele aldik. ÜAK'a yapilan basvurularin degerlendirilme sürecine yönelik iyilestirme çalismalarini görüstük. YÖK olarak, üniversitelerimizle sikça bir araya gelmeyi ve birlikte çalismayi planliyoruz. Bu baglamda üniversitelerimizle daha katilimci ve yakin iletisim içinde olarak, Türk yüksekögretim hayatina birlikte büyük katkilar saglayacagimiza inaniyorum."

Kaynak: AA