Ergani'de Ticari Taksi Plakasi Ihalesi Yapilacak

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi, Ergani'de 150 ticari taksi plakasi için ihale yapacak.

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi, Ergani'de vatandaslara güvenli ulasim imkani sunmak, taksi tasimaciligini kayit altina almak ve gerekli denetimleri saglamak amaciyla 150 ticari taksi plakasini 29 yilligina ihale edecek.

Ticari taksiler, Otogar 15, hastane 20, hükümet 15, postane 15, Dicle yolu 15, TOKI-1 10, TOKI-2 10, Atatürk Ilkokulu 15, Çermik Dörtyol 20, Park 15 olmak üzere 10 noktada kurulacak duraklarda çalisacak.

Ihale tarihinden itibaren geriye dönük kesintisiz 5 yil ve halen Ergani'de ikamet etme sartinin arandigi ihale, 2886 sayili Devlet Ihale Kanunun 45. maddesine göre açik teklif usulü ile yapilacak.

Her bir ticari plakanin muhammen bedeli KDV hariç 100 bin lira olarak belirlenen ihaleye gerçek kisiler katilabilecek. Her bir plakaya herkesin müracaat edilebilecegi ihalede, sözlesme imzalamaya hak kazanan kisi diger plakalar için teklif veremeyecek.

18-19 Ekim'de Ali Emiri Kültür Merkezi'nde her bir plaka için ayri ayri olmak üzere Belediye Encümenince yapilacak ihaleler, belirlenen günlerde bitmemesi halinde sonraki günlerde devam edecek.

Kaynak: AA