Özrün ardından Ekrem İmamoğlu canlı yayına çıktı!

Kendisine 'çapsız' diyen Can Ataklı'nın özür dilemesinin ardından İmamoğlu Tele 1 canlı yayınına katıldı.

Özrün ardından Ekrem İmamoğlu canlı yayına çıktı!
Özrün ardından Ekrem İmamoğlu canlı yayına çıktı!
Geçtiğimiz günlerde Tele 1 kanalında program yapan Gazeteci Can Ataklı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu 'çapsız' demişti. Canlı yayında yapılan eleştirinin ardından Ataklı gelen baskılardan olacak ki İmamoğlu'ndan özür dilemek zorunda kaldı.

Ataklı'nın özürünün ardından İBB'ye bağlı İgdaş Tele 1'e reklam verirken, Başkan Ekrem İmamoğlu da canlı yayına bağlanarak soruları yanıtladı.

Ataklı'nın özürünün ardından gerçekleşen canlı yayında, özrün ödülü olarak nitelendirildi.

İşte yandaş televizyonda İmamoğlu'nun yaptığı açıklamalardan bir bölüm;

'İÇİM SIZLIYOR'

CHP’li belediyelerin bağış kampanyasına ait hesapların bloke edilmesini yorumlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu kararın sona erdirilmesi gerekir. Sabırla bekledim uzun bir zamandır. Bu konuda hiç konuşmuyordum. O parayla kimleri mutlu edeceğimizi hissettiğimde içim sızlıyor. Kızıyorum da biraz açıkçası. O bakımdan bu yanlıştan bir dönemlerini ve o parayı serbest bırakıp vatandaşları bizim bunu ulaştırmamızı bekliyoruz bir an önce. Bizi yargılıyorsanız zaten soruşturma açtınız. Yargılayın. Ama bırakın bağış yapmış insanların paraları bir an önce ihtiyacı olan insanlara ulaşsın” dedi.

"6.5 MİLYAR LİRAYA YAKIN BİR BÜTÇE KAYBINA SAHİBİZ"

Bizim şuan ki tespitlerimize göre 6.5 milyar liraya yakın bir bütçe kaybına sahibiz. Zaten bizim geçen senelerden kalan borçlardan dolayı geçtiğim yıl yaptığımız bütçede bu seneye denk getirebilmemiz için 4.3 milyar borçlanma yapmamız gerekiyordu. Birçok tasarruf tedbiri alıyoruz şuanda bazı projeleri durduruyoruz. Ama buna rağmen ciddi bir borçlanma ihtiyacımız var. Bunu ayan beyan açık seçik kendileri biliyor.