AK Parti İzmir Milletvekili Kaya Açıklaması

'Göztepemiz için ne yapılsa azdır. İnşaatı tamamlandığında en güzel stadyum Göztepe'nin stadyumu olacak. Kapasitesi artırıldı, 25 bin 35 kişi aynı anda müsabaka izleyebilecek'

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, daha önce 20 bin 35 kişilik olacağı açıklanan Göztepe Stadyumu'nun kapasitesinin 25 bin 35 kişiye çıkarıldığını bildirdi.

Milletvekili Kaya, yaptığı açıklamada, Göztepe'nin her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olduğunu aktardı.

Göztepe'nin bir bütün halde geleceğe yürüdüğüne dikkat çeken Kaya, "Göztepemiz için ne yapılsa azdır. İnşaatı tamamlandığında en güzel stadyum Göztepe'nin stadyumu olacak. Kapasitesi artırıldı, 25 bin 35 kişi aynı anda müsabaka izleyebilecek. Kulübümüzün başarılarının sürekli hale gelmesi için tüm bu yapılan çalışmalar çok önemli." ifadelerini kullandı.

Buca Hasanağa Bahçesi'nde gençlerle bir araya geldiğini aktaran Kaya, şunları kaydetti:

"Ülkelerin, milletlerin en büyük servetleri, iyi yetişmiş genç nesillerdir. Biz gençleri siyasete davet ediyoruz, ülkeyi yönetme noktasında onların enerjisinden faydalanılması gerektiğini sürekli vurguluyoruz. Seçilme yaşını bu kapsamda 18'e indirdik. Biz birlikte çalışalım, üretelim, ülkemize, memleketimize hizmet etme noktasında birbirimize el verelim, gücümüzü, heyecanımızı ve birikimlerimizi birleştirelim istiyoruz. Çünkü biz gençliğe güveniyoruz."

Kaynak: AA