Söz 42. Yeni Bölüm Fragman (16 Nisan 2018)

Star Tv'nin sevilen dizisi Söz 42. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Söz 42. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Söz 42. yeni bölüm 16 Nisan 2018 Pazartesi günü ekranlara gelecek. İşte Söz 42. yeni bölüm 1. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Söz 42. Yeni Bölüm Fragman (16 Nisan 2018)
Star Tv'nin sevilen dizisi Söz 42. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Söz 42. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Aksiyonun bir an olsun dinmediği Söz dizisinin 42. yeni bölüm 16 Nisan 2018 Pazartesi günü ekranlara gelecek.

İşte Söz 42. yeni bölüm 1. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Söz 42. Yeni Bölüm 1. Fragmanı



Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır.

Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.

Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir.

Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.

Yayın Günü: 16 Nisan Pazartesi
Yayın Saati: 20:00
Söz 42. Yeni Bölüm Fragman (16 Nisan 2018)