Denizli'ye 'Termal İyi Gelir' Projesi Yaradı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2016 yılında başlatılan "Termal İyi Gelir" projesinin Denizli turizmine iyi geldiğini bildirdi.

Başkan Zolan, Pamukkale ilçesindeki bir otelde düzenlenen "Termal İyi Gelir" kampanyasının üçüncü lansman töreninde bu kampanyayla birlikte Denizli'ye gelen turist sayısındaki artış oranları Türkiye ortalamasını geride bıraktığını söyledi.

Projenin yakaladığı büyük başarının turizmcilerin de yüzlerini güldürdüğünü ifade eden Zolan, Denizli'nin termalin başkenti olma mücadelesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de büyük katkıları olduğunu ifade ederek, "Termal işletmelerinin bir arada olduğu bir portal olsun istedik. Arkadaşlarımız ile oturduk, konuştuk, düşündük. Bu projenin ismini de koyan Mehmet Çağrı Sebzeci Bey kendisine çok teşekkür ederim. 'termaliyigelir.com' sitesini kurduk, güzel bir isim ve gerçekçi oldu. Bu projede büyük emekleri olan ayrıca DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen Bey’e ve tüm paydaşlara çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Zolan, Denizli'nin turizm potansiyelini artırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak bu projenin çalışmasını aynı heyecan ve azimle devam ettiren turizmciler projenin meyvelerini 2018 yılında da almaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ise, Denizli ve projenin Pamukkale'nin turizm noktasında hak ettiği yerini alması için gerçekleştirilmiş olduğunu söyledi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da, kentin turizm çeşitliliği anlamında oldukça zengin bir yer olduğunu anlattı.

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, "Denizli dünyada bir örneği olmayan turizm değerlerine sahip bir yer. Değerler, farkındalıkla anlam ifade eder. Farkındalık için bugün atılan adım da son derece önemli. Bu projeye emek veren herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Projesinin reklam yüzü model Özge Ulusoy ise, çocukluğundan bu yana Denizli'ye geldiğini ve bu şehri çok sevdiğini dile getirdi.

Kaynak: AA