Eyüpsultan Belediyesi, Yerel Yönetimler Kitap Ve Kültür Fuarı'nda
Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nda Eyüpsultan Belediyesine ait yayınlar tanıtıldı.

İstanbullu kitapseverler, bu hafta 3 gün boyunca Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nda belediyelerin ve yayınevlerinin çalışmalarıyla buluşacak.
Fuarda, Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Eyüpsultan Belediyesine ait yayınlar tanıtıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle düzenlenen fuar kapsamında söyleşiler, dinletiler, sergiler ve imza günleri de düzenlenecek. Alanında ilk olan Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı; 25 belediye, 26 yayınevi ve 17 sahafı bir araya getirecek.
Fuar, Türkiye’nin büyük bir çeşitlilik gösteren somut ve somut olmayan kültürel mirasının bütünüyle korunmasının, bilinmesinin, yorumlanabilmesinin sağlanması ve bu kaynaklara erişimin güçlendirilmesi amacını taşıyor.
Fuar alanında Geçmişten Günümüze Yerel Yönetim Yayınları, “Siyah Beyaz İstanbul” Fotoğraf Sergisi, “Kitap ve İnsan” Fotoğraf Sergisi, İstanbul Topografik Haritası sergileri ise katılımcılarla buluşacak.
Fuar 15-17 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.
