Markopaşa Müzikali Tavşanlı'da Sahnelendi

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Markopaşa Müzikali’ni ilçe halkıyla buluşturdu.

Markopaşa Müzikali Tavşanlı'da Sahnelendi
Türk tiyatrosunun komedi dalındaki ustalarından Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen “Markopaşa” isimli oyun, günümüz yorumuyla Süheyl ve Behzat Uygur tiyatrosu tarafından, Tavşanlı Belediye Kültür Sarayında gösterildi.

Necla Uygur, Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Uğur Babürhan, Şahnaz Çakıralp, Kahraman Sivri, Leyla Yüngül, Ömer Yılmaz ve Burcu Afşin’in sahneye koyduğu oyun Tavşanlılılar tarafından büyük beğeni topladı.

15 farklı şarkı ve danslarla zenginleştirilerek sunulan müzikal seyircilerden tam not aldı.

İzleyiciler oyun sonunda muhteşem performans sergileyen oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, programın sonunda sanatçılara hediyeler takdim etti. Başkan Güler, “Tavşanlı Belediyesi olarak toplumun her kesimine hitap etmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda sağlıktan eğitime, siyasetten müzik ve sanata geniş yelpazede programlar düzenliyoruz. Bu akşam da Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosunu siz değerli halkımızla buluşturduk. Düzenlediğimiz bu etkinliklerin sizler tarafından ilgi görmesi bizleri memnun ve teşvik ediyor. Tüm vatandaşlarımıza etkinliklerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan 18 Kasım 2013 tarihinde hayatını kaybeden Usta Sanatçı Nejat Uygur’un eşi Necla Uygur’un 85 yaşında tekrar sahnelere dönmesini de takdirle karşılayan Başkan Güler, “Necla Hanım gösteri esnasında rahatsızlanmasına rağmen, tekrar sahneye dönerek seyirciye olan saygısını hissettirmiştir. Meslek aşkı olarak niteleyebileceğimiz bu durumun tüm gençlere de örnek olmasını temenni ediyorum. Sanatçılarımıza davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca bu tür sanatsal etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek” ifadelerini kullandı. (EFE)
Kaynak: İHA