Gökçeköy Ve Kayışlar'da Asfalt Sevinci

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Gökçeköy Ve Kayışlar'da Asfalt Sevinci
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde planlanan bin 800 kilometrelik asfalt hedefine ulaşmak için ekipler, sahada var gücüyle çalışıyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesine bağlı Gökçeköy ile Kayışlar Mahallelerini birbirine bağlayan yol, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince asfaltlanmaya başladı.

Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak da takip etti. Yıllardır bakımsız halde olan yolda başlatılan çalışmanın Gökçeköy ve Kayışlar Mahallesi sakinlerini sevindirdiğini belirten Ulak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün köy yollarının asfaltlanması konusuna hassasiyetle yaklaştığını söyledi.



"YOLLARIN KALİTESİ ARTIYOR"

Gökçeköy ve Kayışlar Mahallelerini birbirine bağlayan 10 kilometrelik yolun satıh kaplama işlemlerinin devam ettiğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşlarımızın daha güvenli ve kaliteli bir yol üzerinde ulaşım sağlamaları için asfaltlama çalışmalarını başlattık. Yolda çalışmalar sürüyor. Yama işlemleri ve satıh kaplama serimi tamamlandıktan sonra yolun kalitesi artacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA