Ko-Mek Ürünleri Vatandşın Beğenisine Sunuldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’nda (KO-MEK) kursiyerler tarafından el emeği göz nuru ile işlenip bitirilen ürünler vatandaşın beğenisine sunuldu.

Ko-Mek Ürünleri Vatandşın Beğenisine Sunuldu
KO-MEK’te eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru ile işleyip bitirdiği ürünler vatandaşın beğenisine sunuldu. Kursiyerler, KO-MEK’te aldıkları eğitim ile yeni keşfettikleri, geliştirdikleri ve yetenekleri doğrultusunda ürettikleri ürünleri, Doğu Kışla Parkı alanı içerisinde bulunan Kursiyer Ürünleri Teşhir Mağazası ile vatandaşların beğenisine sundu.

Makine nakışından ebruya, ahşap boyamadan resme, birçok farklı el sanatları branşlarında üretilen eserler, kursiyerler tarafından sergileniyor. Vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi gören teşhir merkezinde bulunan ürünleri beğenen vatandaşlar satın alabiliyor. Ürünlerin vatandaşlar tarafından ilgi görmesi hem kursiyerlere maddi kaynak sağlıyor hem de binlerce vatandaşın KO-MEK’lerde yapılan el emeği göz nuru işlemeleri yakından görmesine vesile oluyor. Doğu Kışla Parkı’nda bulunan KO-MEK teşhir merkezinde ürünleri sabah 09.00’dan akşam 18.00’e kadar görmek mümkün.
Kaynak: İHA