Öğrencisini 'Rüyamda Nikahlandık' Diyerek Babasından İstediği İddiası

Balıkesir'de 10 yaşındaki kız öğrencisini bir süredir sözle taciz ettiği ve babasından istediği ileri sürülen ilkokul öğretmeni tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezindeki bir ilkokulda öğretmenlik yapan İ.K'nın, yaklaşık 2 ay önce 10 yaşındaki kız öğrencisine sözlü tacizde bulunduğu öne sürüldü.

Çocuğun yaşadıklarını anlatması üzerine ailesi, öğretmeni İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet etti. Soruşturma kapsamında Dursunbey ilçesinde bir ilkokula gönderilen İ.K'nin, bu kez de çocuğun babasını aradığı ve "rüyamda gördüm nikahlandık" diyerek, kızı istediği iddia edildi.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan öğretmen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, taciz iddiası üzerine öğretmen hakkında hem kendilerinin hem de savcılığın soruşturma açtığını söyledi.

Olayın adli makamlara intikal ettiğini dile getiren Cengiz, "Öğretmenin bir takım sorunları vardı. Akli dengesi yerinde olmayabilir. Öğrenciye sözlü tacizde bulunduktan sonra ailesini de aramış. Aile de bize ve savcılığa şikayetçi oldu. Öğretmen, açılan soruşturmayla tutuklandı" dedi.

Kaynak: AA