Aydın AK Parti'de Sevinç Gözyaşları

Aydın’da oy oranını artıran ve milletvekili sayısını 2’den 3’e çıkaran AK Parti zafer kutlaması yaptı. Duygusal anların da yaşandığı kutlamada bazı partililer gözyaşlarına hakim olmazken kutlamalar gece yarılarına kadar devam etti.

Aydın AK Parti'de Sevinç Gözyaşları
Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti’nin sandıklardan birinci çıkması ve Türkiye genelinde tek başına iktidar olmasının ardından partililer zaferi coşkuyla kutladı. Parti bayraklarıyla konvoy oluşturan partililer şehir turu attı. Aydın Atatürk Meydanı’nda toplanan partililer İl başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe başkanı Aytaç Arslan, Kadın kolları Başkanı Mediha Turgut, Gençlik Kolları Başkanı Enes Yıldız ve Milletvekili Seçilen Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş ile birlikte seçim zaferini kutladılar.

Binlerce kişinin katıldığı seçim kutlamasında bazı partililer gözyaşlarına hakim olamadı. AK Parti Aydın Milletvekilİ Mehmet Erdem’in Annesi Seyhan Erdem, AK Parti 222. Ve 24. Dönem Milletvekili Semiha Öyüş sevinçten ağladı. Oğlu 3. Defa vekil seçilen Seyhan Erdem gözyaşlarını tutamazken kutlama için alana gelen AK parti’nin eski milletvekili Semiha Öyüş de ağlamaktan zor konuştu.

Mikrofonu bıraktıktan sonra da göz yaşlarına hakim olamayan Semiha Öyüş alandaki partilileri de duygulandırdı.

Aydın il merkezinin yanı sıra ilçe ve köylerde de devam eden kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Kaynak: İHA