Şener Açıklaması 'Teklif Gelmediği Sürece Siyasete Devam Etmem'

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, teklif gelmediği sürece siyasete devam etmeyeceğini, görev verilmesi halinde de ondan kaçmayacağını söyledi.

Şener Açıklaması 'Teklif Gelmediği Sürece Siyasete Devam Etmem'
1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmeyen AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İhsan Şener yaptığı açıklamada, “Hiç kimse, ‘vekil İhsan Şener yolsuzluk yaptı, bana şu haksızlığı yaptı’ diyemez. Onurla, şerefle, hassasiyetle, verilen bu vazifeyi pürüzsüz şekilde bitirmiş olacağım. Bu benim için büyük bir şereftir. Siyasete devam etmem konusunda teklifsiz siyasete devam etmem. Kesinlikle artık aday adayı olmam. Görev verilirse de hiçbir zaman verilen görevden kaçmam” dedi.

Şener yaptığı açıklamada sözlerine şöyle devam etti: “Bir seçime gidiyoruz ve bu yapılacak olan seçim zaruri bir seçimdir. Milletin hakemliğine 1 Kasım’da tekrar başvurulacaktır. Kişilerin kurumsallaşmış siyasal yapılarda hiçbir anlamı yoktur. Listenin içinde olmam, dışında olmam bunların benim için çok önemi yok.”

Şener, açıklamasını şöyle tamamladı: “Vekil olduğum zaman 3 hayalim vardı ve bunlardan birincisi Fatsa Devlet Hastanesi inşaatının bitmesi ile ilgili isteklerimiz çoktu ve hayırlısı ile bitti. Bu ay açılışını yapacaktık ancak hastanemizin kendi yönetiminden kaynaklı zamanında bazı birimler boşaltılmadığı için iki ay ertelendi. İkinci hayalim ise Ünye Çevre Yolu, Altınordu Çevre Yolu bitirilince Fatsa’da Çevre yolu zaruriyet haline gelecekti eski usule uygun istimlakı ulaştırma bakanlığı tarafından yapılmak üzere buranın çevre yolu programa alındı. Bu projeleri de devamlı takip edeceğim.”
Kaynak: İHA