Başkan Sağıroğlu Karla Mücadele ve Asfaltlama Ekiplerine Yemek Verdi

Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, asfaltlama, betonlama ve karla mücadele ekibiyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Sağıroğlu Karla Mücadele ve Asfaltlama Ekiplerine Yemek Verdi

Yemeğe Başkan Sağıroğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Cevdet Binay, Belediye Meclis Üyeleri Sabri Selim, Avni Adanur, Hasan Dilaveroğlu, Özdil Mahallesi Muhtarı Barış Hatipoğlu ve çok sayıda belediye personeli katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Sağıroğlu, 11 yıldır vatandaşlara gece gündüz demeden hizmet ettiklerini belirterek, “ 2004 yılından itibaren geçen bu süreçte yaptığımız bütün hizmetlerin arkasında sizler varsınız. Sizler olmasaydınız ben ne asfaltlamada, ne betonlamada ne de karla mücadele başarılı olabilirdim. Ben ve ekip arkadaşlarım sizleri sadece yönlendirdik. Bütün hizmetleri beraber yaptık. Bu nedenle bizler büyük bir aileyiz. Belediyemizde güzel bir aile ortamı var. Hepiniz bizler gibi kendini 24 saat hizmete adamış. Sizlerle gurur duyuyorum. Bu nedenle yapmış olduğumuz hizmetler nedeniyle sizlere teşekkür ediyor, birlikte çok daha güzel hizmetlere imzamızı atmayı Yüce rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA