Ordusiad'dan İş Geliştirme Yemeği

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD), Ordulu bürokratların katılımıyla iş geliştirme yemeğinde bir araya geldi.

Ordusiad'dan İş Geliştirme Yemeği

Ordu Balık Taşı Otel'de düzenlenen yemeğe Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ve Ordulu iş adamları katıldı.

Gelecek dönemlerde iş dünyasında yapılması gerekenlerin konuşulduğu yemekte, ORDUSİAD'ın önceki dönemler de yaptıkları ve gelecekte yapacağı yatırımlar ve projeler ele alındı

Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan ORDUSİAD Başkanı A.Kadir Engin, gelecek dönemlerde Ordu'nun ileri gelenleriyle bu tip yemeklerin düzenleneceğini söyledi.

Ordu'da çeşitli yatırımlar yaptıklarını belirten Engin, "Derneğimizin önemli girişimlerinden bir tanesi Çambaşı Kayak Merkezi’nde 50-60 odalı 120-150 yataklı dağ oteli yapmaktır. Ordulu yirminin üzerinde girişimin ortak olduğu en yüksek pay seviyesinin yüzde 4 olduğu bu şirketin asıl amacı 'ortak yatırım, ortak kazanım, ortak paylaşım ve ortak yaşam' fikrini tabana yaymaktır" dedi.

Ordu'da girişimcilik kursları açtıklarını ifade eden A. Kadir Engin, "Önümüzdeki günlerde girişimci eğitim kursları açacağız. Uzmanlar tarafından bir ay süre ile verilen bu kursu bitirenlere mali destek, hibe krediler verilmektedir. Önemli olan kursları bitirenlerin üçte biri kendi işlerini kurarak, çiçeği burnunda patron olmalarıdır. Biz bu kursları çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA