Ak Parti Aksaray 39'uncu İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Aksaray 39'uncu İl Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Tiyatro salonundaki toplantıda, Aksaray'ı çağ atlatacak bir pozisyona getireceklerini söyledi.

Aksaray Belediyesi'nce Kentsel Tasarım Müdürlüğü birimini kurduklarını ifade eden Yazgı, "Daha önce böyle bir birimimiz yoktu. Belirlenen iki kentsel dönüşüm alanının ilk görsel tespitini yaptık. Riskli alan ilan edilmesi durumunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvurarak, gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

Yazgı, Aksaray'daki en büyük problemlerden birinin seyir terası olduğunu belirterek, "Terasın işletmesini herhangi bir yatırımcıya vermeyeceğiz. Aksaray Belediyesi Sosyal Tesisleri olarak oluşturacağız. Bununla beraber, Kılıçaslan Parkı'nın ikinci etabı ve Yunus Emre Mahallesi'nde yapılan parkımızın çalışmaları hızla devam ediyor" diye konuştu.

Merkez'e bağlı Kızıltepe mevkisinde yamaç paraşütü organizasyonları düzenleyeceklerini aktaran Yazgı, yamaç paraşütüyle ilgili çalışmaları tamamladıklarını kaydetti.

Toplantıya, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun ve İlknur İnceöz, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, belediye meclis ve parti üyeleri katıldı.

Kaynak: AA