Türk-iş’ten, Çorum Müsiad’a Ziyaret

Türk-İş’e bağlı sendika başkanları Müstakil Sanayici ve İş Adamaları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

Türk-iş’ten, Çorum Müsiad’a Ziyaret

Türk-İş İl temsilcisi Sefer Kahraman, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda tekrar MÜSİAD Çorum Şubesi başkanlığına seçilen Rumi Bekiroğlu’nu tebrik etti.

Türk İş olarak ülke odaklı sendikacılık yaptıklarını ifade eden Kahraman, işçi kadar işverenin menfaatlerini de düşünerek hareket ettiklerini açıkladı.

1 Mayıs kutlamaları ile ilgili de açıklamada bulunan Kahraman, Çorum’da bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına katılmama kararı aldıklarını açıkladı.

Kahraman, 1 Mayıs kutlama komitesinin geçen yıllarda Türk-İş başkanlığında oluşturulduğunu belirterek, bu yıl iki ayrı grup tarafından kutlama etkiledi yapılmasını doru bulmadıkları için 1 Mayıs’a katılmayacaklarını ifade etti.

MÜSAD Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu da, Çorum demiryolu projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bekiroğlu, MÜSİAD başkanlarının katılımıyla Elazığ’da düzenlenen toplantıda, Ulaştırma Başkanı Lütfi Elvan’a demiryolu talebini ilettiklerini kaydetti.

Demiryolunun Çorum ekonomisine büyük bir katkı sağlayacağını dile getiren Bekiroğlu, bu konuda lobi oluşturulması gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA