Tahmazoğlu ve Şahin Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti il yönetimiyle birlikte esnafı ziyaret etti.

Tahmazoğlu ve Şahin Esnafı Ziyaret Etti

Özdemirbey Caddesinde esnafı ziyaret eden Şahin ve beraberindeki heyet esnafın sıkıntılarını dinledi. Şahin bir el arabasında bulunan seyyar satıcıdan çiçek aldı. Aldığı çiçekleri esnafa dağıtan Şahin, yoldan gecen vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Esnaf ise, Tahmazoğlu’nun yapmış olduğu projeleri beğendiklerini belirtti.

Eski garajlarda tamircilik yapan esnaf, Tahmazoğlu’na teşekkür etti.
Gezi sonrası açıklama yapan AK Parti’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, 30 mart seçiminde çok güzel bir başarı beklediklerini belirterek, “Yaklaşık 40 gündür alandayız her gün şehrimizin başka bir bölümündeyiz. Esnafımızla beraberiz, işçimizle beraberiz, .çiftçimizle beraberiz. Yani 1 milyon 800 bin’in elini sıkıp gönlünü alarak bu kampanya sürecini sürdürmeye çalışıyoruz. Bugünde Özdemirbey caddesinden yukarı çıktık. Tabi burada son 5 yılda özellikle başkanımız zamanında çok önemli projeler yapıldı. Büyük bir yol açıldı. Kentsel dönüşüm yapılıyor. Bu da esnafın memnuniyeti olarak dönüyor. Özellikle ustalarımızın bugün sanayi ile ilgili kısmında başkanımızın yapmış olduğu küçük sanayi sitesi bitmek üzere bir çoğu bu dükkanlardan almış ve gayet memnunlar hizmetle huzurlarına gelince büyük bir memnuniyet görüyoruz. Bu da bizi moral ve motivasyon olarak yükseltiyor. Allah’ın izni ile ayın otuzunda çok güzel bir başarı bekliyoruz” dedi.

Özdemirbey caddesinde iki önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Bugün Özdemirbey caddesi ve eski garajlar civarındaki esnafımızı ziyaret ettik. Burada iki önemli şey gerçekleşti. 40 yıldan buyana yapılmak istenen ve yapılamayan birinci Özdemirbey caddesinin genişlemesi bunu kentsel dönüşümle gerçekleştirdik ve şuan esnaf bundan son derece memnun. İkincisi de bu tamircilerin bu bölgeden çıkarılması hem trafiğin rahatlaması hem de esnafımızın uygun olmayan şartlarda mesleğini icra etmesinden dolayı sıkıntılar vardı. Yapmış olduğumuz 970 iş yeriyle bu bölgedeki, daha doğru Şahinbey’deki tüm tamirci esnafımıza yetecek kadar sanayi sitesi yaparak onların oraya taşınması imkanı sağladık. Bundan dolayı ciddi bir memnuniyet var. Bu memnuniyette ayrıca bizi memnun etti. Yeni dönemde halkımızın desteğiyle çok daha güzel şeylere imza atacağıma inanıyorum” diye konuştu.

AK Parti Gaziantep İL Başkanı Ahmet Uzer ise, şunları söyledi:
“İki adayımızla beraber geziyoruz. Vatandaşın ilgisi özelliklede tamirci esnafının bu sanayi sitesinden dolayı memnuniyetini gördüğüm zaman ben ayrı bir mutluluk duydum. Siyasetin en güzel taraflarından biride bu. Demek ki güzel şeyler yapılırsa bunun karşılığını halkta görüyoruz. Özelikle dar gelirli insanların 10 sene taksitle böyle bir işyeri sahibi olmaları şahsen beni de çok mutlu etti. Ben başkanlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah sayın bakanımızda Ankara da gösterdiği başarılarını Gaziantep’te büyükşehir Belediye Başkanı olarak devam ettirecek. Bundan hem şehrimiz kazanacak. Hem de bu şehirde yaşayan insanlar kazanacak. Hem de partimiz daha büyüyecek daha gelişecek” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklama sonrası gezi sona erdi.
Kaynak: İHA