Ak Parti Bursa'da Belediye Meclis Üyeliği Listelerini Seçim Kuruluna Teslim Etti

AK Parti Bursa İl Teşkilatı, 30 Mart'ta yapılacak seçimler için belediye meclis üyeliği listelerini, genel merkezin onayının ardından seçim kuruluna teslim etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, yaptığı yazılı açıklamada, listelerde yer alan adayların, AK Parti'nin başkan adaylarını her konuda tamamlayacak, Bursa'nın demografik yansıması niteliğinde, milletin sesine ses verecek ve partinin yerel kalkınma hamlesine katkı koyacak isimler olduğunu belirtti.

Belediye meclis üyeliği için partilerine bin 200'den fazla başvuru yapıldığını, başvuru sahiplerinden 425'inin listelerde yer bulduğunu belirten Torun, şunları söyledi:
"Listeler önce ilçe teşkilatlarında, ardından il teşkilatında istişare edildi. Yaşadığımız ilçeleri ve Bursa'yı partimizin ortaya koyduğu 2023 vizyonuna taşıma hedefindeyiz. Hepimize görev ve sorumluluk düşüyor. Listelerde ismi olmayanlar, ismi olanlardan bana göre daha büyük sorumluluk üstlenmiş durumda. Çünkü inanıyorum ki onlar kimseye kızmadan, küsmeden, bir gün önce bu parti için nasıl fedakarca çalışıyor ve sokak sokak seçim çalışmasına destek veriyorsa, bugünden sonra da aynı fedakarlık duygusu ve parti sorumluluğuyla çalışmayı sürdürecek. Bizim partimizin görevlendirme işleyişi bellidir. Bu bir nöbet değişimi, bayrak yarışıdır. AK Parti Bursa teşkilatları, bugünden itibaren tüm adaylarını milletin terazisine koymuş, milletin güven ve teveccühe mazhar olmak için de kapı kapı, fert fert seçim çalışmasını yoğunlaştırmış durumdadır."



Kaynak: AA