Sevilay Yükselir'den CHP'li vekile: "Irkçı kafa"

Halk Tv ekranları biri gazeteci, diğeri milletvekili iki kadının kavgasına sahne oldu. Çözüm sürecinin konuşulduğu anlarda canlı yayına bağlanan Sevilay Yükselir, CHP'li milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'a "Irkçı kafa" deyince canlı yayında gergin anlar yaşandı.

Sevilay Yükselir'den CHP'li vekile: 'Irkçı kafa'
CHP Uşak milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'ın ülkenin bölünme iddiasını, gazeteci-yazar Sevilay Yükselir "Paranoyaklık"olarak değerlendirince ekranda büyük bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.

ÖCALAN'I NOBELE ADAY GÖSTERİN
Ne Kürtlerin ne de Türklerin bölünmek istemediğini söyleyen Sevilay Yükselir, Çözüm sürecinde Öcalan'ın etkin bir rol üstlendiğini söyledi. Yükselir, Mandela'nın bile bir terör örgütü lideri olduğunu ve Mandela'nın barışa yaptığı katkılar nedeniyle Nobel Barış Ödülü'ne layık görüldüğünü söyleyince, bu sözler üzerine "Öcalan'ı Nobel ödülüne layık görebileceksiniz öyle görünüyor" dedi.

KİMLE KONUŞTUĞUNUZU UNUTMAYIN

Sevilay Yükselir, CHP'nin geçmişte derin devletin Kürtlere yaptığı zulmü görmezden geldiğini söylemesiyle birlikte CHP'li Dilek Akagün Yılmaz da adeta çileden çıktı. Yılmaz, Sevilay Yükselir'e sert bir çıkışta bulunarak "Onu da görmezden gelmiyoruz. Siz CHP milletvekiliyle konuştuğunuzu unutuyorsunuz. Siz kimle konuştuğunuzun farkında değilsiniz." dedi.

Moderatöre dönen CHP'li vekil "Lale hanım böyle sürecekse olmaz. CHP'ye hakaret edecek Sevilay hanım ben bu programı sürdürmem. Siz benim ne tür bir çaba gösterdiğimi bilmiyorsunuz? Siz kimle konuşuyorsunuz?" diye konuştu.

KİM OLDUĞUNU BİLMİYORUM! IRKÇI KAFA

Sevilay Yükselir'de moderatör Lale Ozan Arslan'a böyle bir polemiğe gireceğinden habersiz olduğunu söylerken "Siz bana böyle söylemediniz. Böyle olmadı çünkü karşımda çok ırkçı bir kafa var ve kim olduğunu bile bilmiyorum." deyince Dilek Akagün Yılmaz, Yükselir'e "Biraz daha saygılı olmanızı istiyorum." sözleriyle karşılık verdi.

BEYAZ GAZETE