Sevilay Yükselir'in sözleri CHP'li vekili çıldırttı

Halk Tv ekranları biri gazeteci, diğeri milletvekili iki kadının kavgasına sahne oldu. Çözüm sürecinin konuşulduğu anlarda canlı yayına bağlanan Sevilay Yükselir, CHP'li milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'a ' Irkçı kafa ' deyince canlı yayında gergin anlar yaşandı.
Sevilay Yükselir Dilek Akagün Yılmaz 


KİMLE KONUŞTUĞUNUZU UNUTMAYIN
Sevilay Yükselir, CHP'nin geçmişte derin devletin Kürtlere yaptığı zulmü görmezden geldiğini söylemesiyle birlikte CHP'li Dilek Akagün Yılmaz da adeta çileden çıktı. Yılmaz, Sevilay Yükselir'e sert bir çıkışta bulunarak ' Onu da görmezden gelmiyoruz. Siz CHP milletvekiliyle konuştuğunuzu unutuyorsunuz. Siz kimle konuştuğunuzun farkında değilsiniz. ' dedi.

Sevilay Yükselir Hakkında
Daha önce Habertürk'te Çapraz Ateş isimli programın hem hazırlayıcısı hem de sunucusuydu. Yükselir,Fatih Altaylı ile bazı programlarda görev almıştır. Ayrıca Sevilay Yükselir bir zamanlar AK Parti'den Belediye başkanlığı adaylığı için teklif aldığını fakat gazetecilik yapmak istediği için bu teklifi reddetmiştir. Olaylar ve Gerçekler Adlı programda Fatih Altaylı ile çalışmıştır. Sevilay Yükselir Beyaz Tv'de Acı Kahve ve Dört Kadın Bir Erkek pr...
devamı
20 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı