Samsun Baro Başkanı Anıl'dan, Samsun TSO'ya Ziyaret

SAMSUN - Samsun Baro Başkanı Necat Anıl ve Baro Yönetimi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na ikinci kez seçilen ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğinde yer alan Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Anıl, Samsun TSO yönetimine kentin birlikteliğini sağlamak amacıyla yürüttükleri çalışmalar için teşekkür etti.

Samsun TSO'nun çok iyi bir ekibe sahip olduğunun altını çizen Anıl, "Samsun'da kaynaşmayı, Samsun'un çizgisini yükseltmeyi isteyen bir ekibiniz var. Samsun'da sağlanan bu birlik beraberliğin devamı olduğu müddetçe, kentimizin daha iyi yerlere geleceği kaçınılmazdır. Birliktelik ortamından daima Samsun kazançlı çıkacaktır" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Murzioğlu ise hedeflerinin daha müreffeh, kalkınan ve sürekli büyüyen bir Samsun inşa etmek olduğunu söyledi.

Murzioğlu, "Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız kentimizin daha iyi yerlere gelmesi için. Sizlerin de ifade ettiği gibi Samsun'da tüm kurum ve kuruluşlar arasında çok güzel bir birliktelik mevcut. Kentimizi daha iyi yerlere taşımak için el birliğiyle, gönül birliğiyle çalışmaya özen gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA