Eşiyle Birlikte Yakaladığı Kişiyi Öldürdüğü İddiası

KONYA - Konya'da bir kişi, evinde eşiyle birlikte yakaladığı genci vücudunun 18 farklı yerinden bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

İşyerinden çıkan Ahmet Ç. merkez Karatay ilçesi Karaaslan Dede Mahallesi'ndeki evine geldiğinde, zile bastığı halde kapı açılmayınca içeriye balkon penceresinden girdi.

Ahmet Ç'nin, evde eşi Emine Ç. ile birlikte yakaladığı belirtilen Numan Barış'ı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine vücudunun 18 farklı yerinden bıçakladığı ileri sürüldü.

Müstakil evin balkonundan atlayarak kaçmaya çalışan iki çocuk babası Barış, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Ahmet Ç. ile eşi Emine Ç. gözaltına aldı.

Ahmet Ç'nin ilk ifadesinde, "Terzilik yapıyorum. İş yerinde çalışırken, tanımadığım bir kişi telefonla beni arayarak, evime bir erkeğin girdiğini söyledi.

Ben de hemen aracıma binerek eve gittim. Zile basmama rağmen eşim kapıyı açmayınca, balkon penceresinden eve girdim. Eşim ve yanındaki kişiyi görünce deliye döndüm. Mutfaktan aldığım bıçakla saldırdım" dediği öğrenildi.

Evde arama yapan polis ekipleri, Numan Barış'ın Emine Ç'ye aldığı belirtilen cep telefonunu mutfaktaki çöp kutusunda buldu.

Emine Ç'nin iki yıl önce, Barış'ın havuç tarlasında çalıştığı bildirildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Ahmet Ç. ile Emine Ç'nin iki çocukları olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA