Alaşehirli Şehit Polis Yakınlarına İftarlı İlgi

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Alaşehirli şehit polis yakınlarına iftar yemeği verdi.

Alaşehirli Şehit Polis Yakınlarına İftarlı İlgi
Sarıkız Resorant'ta verilen iftar yemeğine Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın, bugüne kadar Alaşehirli şehit beş polis yakını ve gaziler katıldı.

Yaklaşık 25 davetlinin katıldığı iftar yemeğinde şehit polisler adına konuşan 1997 Yılında Hakkâri’de şehit olan Mert Altıntaş'ın annesi Fadime Altıntaş, "Bir oğlumu şehit verdim, birçok oğlum oldu. Her bayramda, her ramazanda, tüm özel günlerde oğlumun meslektaşları bizleri ziyarete geliyorlar. Oğlum geri gelmiyor ama onları karşımda görünce, sanki oğlumu karşımda görmüş gibi oluyorum, diyerek, üzüntüyle sevinci aynı anda yaşıyorum.’’ dedi.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın, "Bizler vatan için canımızı feda eden vatanseverleriz. Meslektaşlarımız bu vatan için canlarını verdiler. Sizler bizlere onların emanetisiniz. Onları geri getiremeyiz, ama azda olsa acınıza ortak olarak, acılarınızı paylaşmak istedik. Amacımız sizlerin yalnız olmadığını, meslektaşlarımız şehit olmuş olsalar, onları gönlümüzde sürekli yaşatmaktır. Acınızda, sevincinizde her zaman yanınızdayız, her türlü sorununuzda bizleri yanınızda bilin, yalnız değilsiniz.’’dedi.

Yemekten sonra şehit polis yakınlarına günün anlamına birer hediye paketi verildi.

Kaynak: İHA