"Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat Festivali"

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, bu yıl 18 Ağustos Pazar günü 20'incisini düzenleyecekleri "Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat Festivali" ile ilgili "Bir çok açılış, spor ve kültür etkinliklerinin yer alacağı festivalimize herkesi davet ediyoruz" dedi.

Çaylı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amatör bir ruhla ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ifade ederek, festivalde sadece eğlencenin olmayacağını ilçeye kazanım sağlayan bir çok etkilik düzenleyeceklerini söyledi.

Festivalin artık gelenekselleştiğini ve her geçen yıl üzerine katarak büyüdüğünü vurgulayan Çaylı, "Bir çok açılış, spor ve kültür etkinliklerinin yer alacağı festivalimize herkesi davet ediyoruz. Festivalimizde çevre yolunun açılışı yapılacak. Yenice Şehir Stadı'nın ve halı saha ile yanında yapılan tesislerin açılışı yapılacak. Açılışta gösteri maçı olacak. Grup Laçin, Oğuz Yılmaz, Ayşe Dinçer konserleri olacak. Dağ bisikleti yarışları yapılacak. Katılımın yoğun olacağını düşünüyoruz. Festival hazırlıklarında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çaylı, festivale, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'inde katılacağını kaydetti.

Kaynak: AA