Ceza İnfaz Kurumu Müdürüne Silahlı Saldırı

Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı, lojmanının bahçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu kampusu içinde bulunan lojmanda meydana geldi. Cezaevi müdürü Ayhan Çapacı, lojmanın bahçesinde dolaştığı sırada silahlı saldırıya uğradı. Silahın üç kez ateşlendiği olayda elinden yaralanan Çapacı hastaneye kaldırılırken, saldırganlar kaçtı. Tınaztepe Hastanesi'nde tedavi altına alınan Çapacı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı'nın bir süre önce cezaevinde kalan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile tartıştığı öne sürüldü. Saldırının bu olayla ilgili olup olmadığı araştırılırken, saldırganların 2 kişi olduğu ve FIAT Albea marka beyaz otomobille olay yerine gelip, av tüfeğiyle saldırıyı gerçekleştirdikten sonra aynı araçla kaçtıkları ortaya çıktı. Polis ve jandarma saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
Kaynak: İHA