Özel Kalem Müdürleri Sümbüllü Bahçede Buluştu

Bursa’daki kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerde görev yapan özel kalem müdürlerinin, aileleri ile bir araya geldikleri geleneksel dayanışma toplantılarının bu ayki durağı Sümbüllü Bahçe Konağı oldu.

Özel Kalem Müdürleri Sümbüllü Bahçede Buluştu
Özel Kalem Müdürleri Platformu tarafından, eş ve çocukların da katılımı ile gerçekleştirilen dayanışma yemeği ile ilgili bilgi veren Özel Kalem Müdürler Platformu Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ercan Özel, yoğun iş temposunun getirdiği stresten uzaklaşıp yorgunluk atmak, ailelerin bir araya gelip kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenledikleri etkinliğin her iki ayda bir gerçekleştirildiğini söyledi.

Özel Kalem Müdürlerinin geleneksel hale gelen toplantısına ev sahipliği yapan Osmangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Orhan Mollasalih, aileleriyle bir araya geldikleri toplantıların, özel kalem müdürleri arasında bilgi ve deneyim paylaşımına olanak sağladığı için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Orhan Mollasalih, Sümbüllü Bahçe Konağında gerçekleşen buluşmaya katılan Özel Kalem Müdürlerine, Osmangazi Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Valiliği Özel Kalem Müdürü, Bursa Adliyesi, Kaymakamlık ve ilçe belediyeleri Özel Kalem Müdürleri, Sümbüllü Bahçedeki buluşmanın ardından, Bursa Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği, Karabaş-i Veli Kültür Merkezini gezerek, minik semazenlerin sema gösterisini izledi.
Kaynak: İHA