Turizm Haftası Soğuksu Milli Parkı’nda Piknik İle Kutlandı

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde Turizm Haftası Soğuksu Milli Parkı’nda düzenlenen piknik ile kutlandı.

Turizm Haftası Soğuksu  Milli Parkı’nda Piknik İle Kutlandı
Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı Atatürk çamı mevkiinde Ankara il Kültür Müdürlüğü, Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB'dan gelen 400 kişilik bir gruba Kızılcahamam Belediyesi tarafından sabah kahvaltısı verdi.

Pikniğe, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Ankara İl Kültür Müdürü Doğan Acar, Kızılcahamam Jandarma Komutanı Mustafa Hazırbulan ve Ankara İl Kültür Müdürlüğü, Turizm Bakanlığı ile TÜRSAB’dan gelen 400 kişilik grup katıldı.

Ankara İl Kültürü Müdürü Acar, 15-22 Nisan tarihleri arasından kutlanan Turizm Haftası münasebeti ile Ankara da yapılan bir çok etkinliklerden sonra son etkinlik olarak ve her yıl geleneksel hale getirilen Kızılcahamam turunda olduklarını belirterek, “Kızılcahamam’a Belediye Başkanımızın misafiri olarak geldik, Kızılcahamam Ankara'nın en önemli ilçelerinden bir tanesi, bizde bunu önemsediğimiz için buradayız. Turizm Haftasını geniş katılımlı olarak kutlamaya çalışıyoruz. Hafta dolayısı ile üç tane geniş katılımlı panel yaptık, Gazi Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi'nde konusu Ankara ve turizm genel bir değerlendirme yapıldı. Okullarda etkinlikler gerçekleştirdik. Bu günde Turizm haftamızın sonuncu gününde Kızılcahamam’dayız bizlere bu güzel ortamı sağlayan ve bizleri burada ağırlayan Belediye Başkanımız Coşkun Ünal’a teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Ünal ise Turizm Haftası kapsamında yapılan etkinlikte, yapılan pikniğin ardından Jeopark alanların gezildiğini vurgulayarak “Gönüllerce eğlenerek turizm haftası sonlandırdık, seneye İnşallah yine hep beraber burada buluşacağız" diye konuştu

Kaynak: İHA