Ayvalık’ta Chp’li Kadınların Coşkulu Kahvaltısı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantı partilileri bir araya getirdi.

Ayvalık’ta Chp’li Kadınların Coşkulu Kahvaltısı
Hafta sonu, Ayvalık Belediyesi’ne ait Sarı Zeybek Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltıya, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP İl yöneticileri, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri Arif Göksu, Fevzi Keklikçi, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkan Vekili Murat Akıner, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek ve kalabalık bir partili topluluk katıldı.

Kahvaltıda konuşan CHP Ayvalık Kadın Kolları Başkanı Kezban Kurtoğlu, ‘CHP Varsa Herkes İçin Var’ sloganıyla başladığı konuşmasında, organize ettikleri kahvaltıya katılanlara teşekkür etti. Uzun zamandır hep birlikte olmak için fırsat kolladıklarını vurgulayan Kurtoğlu, “Türkiye’nin içinde bulunduğu durum belli. Tek tek hiçbir şeyi çözemeyiz. Bunu göz önüne alarak birlikte, hep beraber çalışmalarımızı yapmalıyız. Ayvalık CHP Kadın Kolları olarak her Perşembe günü saat 13.00’de toplantımızı yapıyoruz. Bu toplantılarımıza hepinizi ayrı ayrı davet ediyorum” dedi.

CHP Kadın Kolları olarak 15 günde bir Ayvalık Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, rutin olarak başsağlığı, asker uğurlaması gibi ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Kurtoğlu, kahvaltıya katılan kadınları, kendileriyle birlikte hareket etmeye davet etti. Ayvalık CHP Kadın Kolları’nın gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantıda; CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ve CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek birer konuşma yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdi .
Kaynak: İHA