Kaymakam ve Belediye Başkanına Maliyeci Ziyareti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver öncülüğünde Ayvalık Vergi Dairesi temsilcileri tarafından Kaymakam, Belediye Başkanı ve ATO Başkanına nezaket ziyaretlerinde bulunuldu.

Kaymakam ve Belediye Başkanına Maliyeci Ziyareti
Ayvalık Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver öncülüğünde yapılan ziyaretlerin ilk durağı Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant’ın şehir dışında olması nedeniyle yerine vekaleten bakan Gömeç Kaymakamı Naif Yavuzdu. Ancak bir toplantıya katılan Kaymakamın gecikeceği öğrenilince, maliyeci heyet ilk ziyareti Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’e gerçekleştirdi. Belediye Başkanlığından önce Mali Müşavirlikle uğraşan Hasan Bülent Türközen’in, meslektaşlarını büyük bir ilgiyle karşıladığı gözlendi.

Ayvalık Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver Türközen’e bir buket çiçek verirken, yakasına da Vergi Haftasıyla ilgili bir kokart takmayı ihmal etmezken, ziyarette Ayvalık Vergi Dairesi Gelir Uzmanları; Alkan Yumak, Sinan Karademir, Hakan Meriç ve Aydan Kesebir’de hazır bulundu. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Vergi Haftası nedeniyle vatandaşlara verilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu vurgulayan bir dizi çalışmalar yapacaklarını kaydeden Remzi Üver, henüz resmi açılışı yapılmayan yeni Vergi Dairesi Müdürlüğü binası için Türközen’den Atatürk Caddesi ile 150 Evler’de kendi yaptıracakları yönlendirme tabelaları için destek verilmesini istedi.

İKİNCİ DURAK KAYMAKAM YAVUZ OLDU

Ayvalık Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerin ikinci durağı Ayvalık Kaymakamlığına vekaleten bakan Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz’a yönelik oldu. Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in ardından Kaymakam Yavuz’u bir buket çiçekle ziyaret eden maliye heyeti, haftanın önemine ilişkin bir süre görüş alışverişinde bulundu. Kaymakamlık sınavını kazanmadan önce kısa bir dönem hesap uzmanlığı yaptığını kaydeden Naif Yavuz, devletin vergi alacaklarını toplayarak bu paralarla yapılan yatırımların halka hizmet olarak geri döndüğünü hatırlattı.

Kaymakam Naif Yavuz’un büyük bir sempatiyle ağırladığı gözlenen Ayvalıklı maliyeciler daha sonra Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer’i makamında ziyaret ettikten sonra Vergi Haftasının ilk gününe ait ziyaretlerini tamamladı. Ayvalık Vergi Dairesi Remzi Ünver öncülüğünde, hafta boyunca ilçedeki esnaf ve mükelleflere bir dizi ziyaretlerin yapılacağı öğrenildi .
Kaynak: İHA